A PROČ VLASTNĚ HLADOVÁ FENA?

Všechno to začalo, když jsme měli našeho rodinného miláčka Arta. Byl to už sice pán v nejlepších letech, ale právě tehdy, je tomu asi tak 4 roky, jsme se poprvé dostali k BARFování. Pravda, byl to gurmán: hrášek jedině s vlastní pomocí otrhaný ze záhonku, ale jakmile se nedejbože objevil zamíchaný v rýži s masem, vždycky zůstal na dně misky.
Netuším, jestli měl Artik tak rozmlsaný gurmánský jazýček, jako jeho panička, ale tohle maso mu moc nešmakovalo. Né, že by snad nevonělo - celá ulice vždy věděla, že k nám dojela další zásoba. Nicméně, nejen to, že maso Artovi moc nešlo přes čumák ani servis kolem nebyl moc dotažený k dokonalosti. Tak jsme kopli do vrtule a zkusili to na vlastní pěst. 

Bohužel, Artík náhle onemocněl a už se našich nových začátků, s novým masem, nedočkal. Pár měsíců poté, ale do rodiny vstoupila fenka Dášenka. Ačkoliv přišla nečekaným darem, hned si získala všechny členy rodiny a pomohla nám v našich budovatelských začátcích.

Ze startu byla krmena těma "lisovanýma kuličkama" s kolikrát neurčitým složením. Vystřídalo se plno barev, tvarů, druhů, ale Dášenka né a né přibrat na váze. Hladová se motala v kuchyni pod nohama a čekala, že snad i nechtěně, spadne něco voňavějšího. A přece jen se dočkala pořádné flákoty.

A DNES?

Nepohrdne pořádným steakem, ale jako správná dáma si ráda drží loveckou figuru dietním drůbežím masem. V rybách je dost vybíravá a co opravdu miluje? Játrové sušenky a "kedlub" přímo ze zahrádky.

A CO MY?

Vizí a plánů je spousta. Prozatím nabízíme nejen voňavé maso, ale také službu a hlavně lidský přístup.

 

TAK PROTO!

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.